skip to Main Content

Platja d’Empuriabrava

Longitud: 1.300 m.
Temporada de bany: de l’1 de juliol al 31 d’agost

Desembocadura del riu: La Muga fins a bocana

Platja amb serveis: Bars i restaurants, WC adaptats, dutxes, lloguer de para-sols i hamaques, bàsquet, voleyball, segway, petanca, minigolf, patinatge…
Windsurf
Zona de bany abalisada
Salvament i socorrisme, torres de vigilància i accés per persones amb mobilitat reduïda i servei de suport al bany i cadira amfíbia, de 11h a 19h
Certificacions: Bandera Blava, UNE 187001 de Qualitat de Platges, EMAS, ISO 14001

La platja d’Empuriabrava, en un context totalment urbà, presideix la urbanització d’aquest mateix nom. Limita al nord amb la sortida del canal de la marina residencial i al sud amb la desembocadura del riu Muga. Es tracta d’una platja que presenta un alt grau d’ocupació, accessible tant a peu com en cotxe. Té una longitud de 1575 metres i una amplada mitjana de 100 metres.

La platja disposa de tots els serveis necessaris per garantir la correcta accessibilitat i condicions d’ús: rampes d’accés, passarel·les de fusta a la sorra, dutxes, lavabos, aparcaments per a discapacitats i per a bicis, cartells informatius, papereres, contenidors de recollida selectiva, torres de vigilància, llocs de socors, ambulància permanent, embarcació de rescat, canals abalisats d’entrada i sortida d’embarcacions, etc.

La preocupació i/o sensibilització per a la satisfacció dels veïns i turistes vers el medi ambient fa que dins les polítiques de gestió municipal s’hagi implantat un Sistema Medi Ambiental a la platja d’Empuriabrava, d’acord amb el reglament Europeu d’Ecogestió i Ecoauditoria (EMAS), la Norma ISO 14001, la Norma UNE 187001 de Qualitat de Platges i la Bandera Blava.

L’objectiu d’aquesta actuació és, per un costat, garantir que totes les activitats realitzades a la platja es realitzen de manera respectuosa amb el medi ambient i en estricte compliment amb la legislació vigent, i per l’altre costat, permetre l’avaluació del compliment ambiental i difondre la informació pertinent als usuaris i grups d’interès.

Un d’aquests documents constitueix la Declaració Ambiental i té per objectiu facilitar al públic i a qualsevol part interessada la informació sobre l’impacte i el compliment ambiental de la gestió de la Platja d’Empuriabrava.

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries posa a disposició pública la seva Declaració Ambiental a través dels canals de comunicació habituals: a l’oficina de turisme, l’ajuntament i a la Web.

A més, per tal que els visitants coneguin la situació i les característiques de les platges del nostre municipi; els serveis de què disposa cada platja; el comportament que han de tenir tots els usuaris, etc. existeix l’anomenada “Carta de Serveis” que es fa pública des de l’oficina de turisme i que posa de manifest tot allò que és important per mantenir un equilibri entre la conservació i el manteniment de la platja d’Empuriabrava i els serveis i usos lúdics que hi formen part.

Política de Qualitat

Carta de Serveis

 

Back To Top