skip to Main Content

La platja de Canyelles Petites o Canyelles és una platja residencial semiurbana que es localitza a la urbanització del mateix nom, a uns 3 km del nucli urbà de Roses, tot agafant la carretera que va des del Far a la platja de l’Almadrava. És una platja de sorra fina i color daurat, amb unes aigües transparents i de fons arenós, d’uns 350 metres de llargada per uns 25 metres d’amplada. Platja que gaudeix d’èxit entre els banyistes degut que es troba a recer de la Tramuntana.

Aquesta platja es va certificar l’any 2003 amb un sistema de Qualitat Ambiental EMAS i ISO 14.001.

Característiques:

Platja semiurbana

Sorra fina

Platja tancada

Qualitat de les aigües: molt bona

Dimensions:

Superfície: 9.250 m2

370 metres x 25 metres

Serveis:

Abalisament de la zona de bany – Salvament i socorrisme – Rentapeus – Papereres – Neteja de la sorra i de les aigües – Informació de l’estat i qualitat de l’aigua – Accés per persones amb mobilitat reduïda – Passarel·les – Hotel – Restaurants – Quioscos expenedors de begudes i gelats – Lloguer de gandules i para-sols – Lloguer de patins – Zona d’ancoratge d’embarcacions – Parada d’autobús

Prohibit:

Abocar i abandonar residus, tant a terra com a mar – Encendre foc -Acampar – Portar gossos – Fondejar als canals d’entrada i sortida d’embarcacions, patins i caiacs i a dins de les zones de bany.

 

Back To Top