skip to Main Content

Es troba entre el centre urbà de l’Escala i les primeres platges del litoral d’Empúries. Una de les seves principals peculiaritats és que s’hi conserven algunes pintoresques i antigues barraques de pescador i hi ha diverses embarcacions amarrades tot l’any.

Està envoltada de penya-segats i s’hi pot accedir, des de la Mar d’en Manassa, o per una  escala des de l’Oberta. La cala està formada per pedres planes, però la major part dels usuaris d’aquesta cala, molt apreciada per banyistes locals, pren el sol entre les roques que hi ha a tocar les antigues barraques de pescador.  No disposa de cap tipus de servei, encara que a prop hi ha restaurants, bars i altres locals comercials.

En un dels extrems de la cala s’alça una zona de roques coneguda com a punta de la Creu, on hi ha un mirador que ofereix una bona perspectiva del municipi i de la badia de Roses. Els fons rocallosos i les praderies de posidònies allotgen una rica fauna submarina, per la qual cosa és idònia per a la pràctica del busseig.
Just al davant de la platja s’alça la Torre del Pedró, una torre de vigilància del segle XVII. Un passeig marítim recorre tot el litoral de la població. A poca distància comença el passeig d’Empúries, que arriba al nucli històric de Sant Martí d’Empúries.

Més informació
Tipus de sorra: còdols, roques
Amplada: 8 metres
Longitud: 20 metres
Accés: a peu
Entorn: Urbà

SERVEIS

  • Snorkel/bona per fondejar
  • No gossos
Back To Top